GAC forum isn't working - Forum.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Frank98  
#1 Posted : Thursday, February 8, 2018 4:06:32 PM(UTC)
Frank98

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/8/2018(UTC)
Posts: 2

Am I the only one who is having problems with the Golden Age Cartoons forum archive? It was doing just fine a couple of days ago and suddenly I don't have access to it anymore.
eutychus  
#2 Posted : Thursday, February 8, 2018 9:57:36 PM(UTC)
eutychus

Rank: Administration

Groups: Registered, Researcher, Administrators, Moderator, WebsiteAdmin
Joined: 9/12/2014(UTC)
Posts: 685
Man
United States

Thanks: 332 times
Was thanked: 352 time(s) in 246 post(s)
Originally Posted by: Frank98 Go to Quoted Post
Am I the only one who is having problems with the Golden Age Cartoons forum archive? It was doing just fine a couple of days ago and suddenly I don't have access to it anymore.


I'm not seeing any problem here. What is it doing or not doing? And what link are you using to try to get to it?

Frank98  
#3 Posted : Friday, February 9, 2018 2:15:04 PM(UTC)
Frank98

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/8/2018(UTC)
Posts: 2

Nevermind, I suppose.. now it's working again. I wasn't doing anything particular though.

This is the link I use, and have always used: http://mfoxweb-001-site2...el.net/viewforum.php?f=1
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error