Accessing Cartoon Research - Forum.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Paul Penna  
#1 Posted : Tuesday, April 11, 2017 10:05:35 PM(UTC)
Paul Penna

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/18/2014(UTC)
Posts: 21

Thanks: 6 times
Was thanked: 9 time(s) in 5 post(s)
Is anyone else having trouble connecting to Jerry Beck's Cartoon Research site? It's been iffy for me for over a week - longer and longer delays loading - and today it doesn't connect at all. There doesn't seem to be any mention or acknowledgement of a problem on the CR Facebook page.
PopKorn Kat  
#2 Posted : Wednesday, April 12, 2017 12:04:24 AM(UTC)
PopKorn Kat

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Researcher, Moderator, Beta Tester
Joined: 1/29/2015(UTC)
Posts: 822
Woman
Location: Inside a computer (on the West Coast)

Thanks: 584 times
Was thanked: 199 time(s) in 162 post(s)
Last week, I was having an issue where stories would not appear on the desktop version of the site hours after they were posted (they seem to be posted 12 AM PST). Today, I went to the site and it took a second or two longer to load, but other than that I can access the site just fine.
eutychus  
#3 Posted : Wednesday, April 12, 2017 12:08:34 AM(UTC)
eutychus

Rank: Administration

Groups: Registered, Researcher, Administrators, Moderator, WebsiteAdmin
Joined: 9/12/2014(UTC)
Posts: 634
Man
United States

Thanks: 271 times
Was thanked: 316 time(s) in 229 post(s)
Jerry was having problems with his old server and has had to switch to a new one. There have been some technical glitches getting it done, but things should be settling down now. He recommends that if you're still having problems to refresh your browser and see if that helps the problem.
thanks 1 user thanked eutychus for this useful post.
PopKorn Kat on 4/12/2017(UTC)
Paul Penna  
#4 Posted : Wednesday, April 12, 2017 12:51:03 AM(UTC)
Paul Penna

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/18/2014(UTC)
Posts: 21

Thanks: 6 times
Was thanked: 9 time(s) in 5 post(s)
Aaaand... Just now it connected lickety-split for me. Thanks for the info.
Zachary  
#5 Posted : Wednesday, April 12, 2017 5:07:04 AM(UTC)
Zachary

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Researcher, Beta Tester
Joined: 9/14/2014(UTC)
Posts: 115
United States

Thanks: 41 times
Was thanked: 51 time(s) in 34 post(s)
The only problem I've been having (and still am; shift+refresh doesn't help) involves caching of the site. When I access a page the browser generally uses the last cached version and I have to refresh the page to see the latest comments or articles. The problem is the server is returning a value in the Cache-Control field in the HTTP response that tells the browser it doesn't have to check the server for any changes up to two days after it last downloaded the page. I sent Jerry an email about this yesterday morning through the email button at the top corner of the site. No response though.
Paul Penna  
#6 Posted : Wednesday, April 12, 2017 10:57:09 AM(UTC)
Paul Penna

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/18/2014(UTC)
Posts: 21

Thanks: 6 times
Was thanked: 9 time(s) in 5 post(s)
Originally Posted by: Zachary Go to Quoted Post
The only problem I've been having (and still am; shift+refresh doesn't help) involves caching of the site. When I access a page the browser generally uses the last cached version and I have to refresh the page to see the latest comments or articles. The problem is the server is returning a value in the Cache-Control field in the HTTP response that tells the browser it doesn't have to check the server for any changes up to two days after it last downloaded the page. I sent Jerry an email about this yesterday morning through the email button at the top corner of the site. No response though.


And that's what just happened again to me this evening.
vdubdavid  
#7 Posted : Wednesday, April 12, 2017 12:07:25 PM(UTC)
vdubdavid

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/20/2014(UTC)
Posts: 33

Thanks: 3 times
Was thanked: 8 time(s) in 5 post(s)
I'd been having trouble accessing the site for more than a month and had chalked it up to my internet connection following a relocation. Good to know there was more to the story.
Paul Penna  
#8 Posted : Thursday, April 13, 2017 12:33:10 AM(UTC)
Paul Penna

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/18/2014(UTC)
Posts: 21

Thanks: 6 times
Was thanked: 9 time(s) in 5 post(s)
Jerry just posted this on the Facebook page in response to a "site's down" comment:

"Working on it now... In theory this is the last day of the server move. Check in two hours --- or later today."
Zachary  
#9 Posted : Thursday, April 13, 2017 5:47:51 AM(UTC)
Zachary

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Researcher, Beta Tester
Joined: 9/14/2014(UTC)
Posts: 115
United States

Thanks: 41 times
Was thanked: 51 time(s) in 34 post(s)
Weird, the comments on the previous three articles are now missing.

Edited by user Thursday, April 13, 2017 5:59:24 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error