What Happened? - Forum.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
Blob55  
#1 Posted : Monday, December 7, 2015 10:09:28 PM(UTC)
Blob55

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/14/2014(UTC)
Posts: 187

Thanks: 7 times
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
The last few days there were errors when trying to view the forums and I'm guessing everyone else had the same issues, as there have been no posts for the past 3 days.
Toadette  
#2 Posted : Monday, December 7, 2015 10:33:48 PM(UTC)
Toadette

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Researcher
Joined: 12/14/2014(UTC)
Posts: 1,000

Thanks: 450 times
Was thanked: 220 time(s) in 187 post(s)
There were problems with the forum software, but only the front page was broken; it was possible to continue accessing just about every other page of the forum. There actually have been a few posts in the past few days.
eutychus  
#3 Posted : Tuesday, December 8, 2015 1:43:44 AM(UTC)
eutychus

Rank: Administration

Groups: Registered, Researcher, Administrators, Moderator, WebsiteAdmin
Joined: 9/12/2014(UTC)
Posts: 631
Man
United States

Thanks: 271 times
Was thanked: 316 time(s) in 229 post(s)
The honest answer: I don't know.

I did find a work around for the time being though. Hopefuly it won't affect other functions of the board. I've sent a message to the software developers about the bug. Hopefully I'll have an answer soon.
Pokey J.Anti-Blockhead  
#4 Posted : Tuesday, December 8, 2015 6:26:41 AM(UTC)
Pokey J.Anti-Blockhead

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/3/2015(UTC)
Posts: 129

Thanks: 39 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
I had that too, but I just typed in the URL bar deleted the "/forum" from the URL and the home page did show up, and the IAD forums link was there and worked.
LuckyToon  
#5 Posted : Wednesday, December 9, 2015 1:45:29 AM(UTC)
LuckyToon

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Researcher
Joined: 12/14/2014(UTC)
Posts: 482
Man
United States

Thanks: 30 times
Was thanked: 41 time(s) in 36 post(s)
I had this problem too. Man how I hate when that happens!Yosemite Sam
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error